VEGAN SPRING ROLLS ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Καντονέζικη συνταγή με φρέσκα λαχανικά, τζίντζερ  & τραγανό φύλλο.

Οδηγίες παρασκευής:

Τηγανίζονται παγωμένα  σε προθερμασμένο λάδι στους 180 °C για 3-4 λεπτά  περίπου ή ψήνονται σε  προθερμασμένο φούρνο  στους 180 °C για 10 λεπτά  περίπου.

Βάρος συσκευασίας: 400g, 10 τεμάχια

Συστατικά: Αλεύρι σίτου, λαχανικά (λάχανο, καρότο, πιπεριά, πράσο, κρεμμύδι) (65%), ηλιέλαιo, ελαιόλαδο, σέλινο, άμυλο αραβοσίτου, νιφάδες  πατάτας (πατάτες), σάλτσα σόγιας (αλεύρι  σίτου, νερό, φασόλια  σόγιας, αλάτι, συντηρητικό Ε 202), σκόρδο, αλάτι, μαύρο πιπέρι, νερό, τζίντζερ, πάπρικα, κουρκουμάς, ζάχαρη. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι.

Να μην επανακαταψύχονται αφού αποψυχθούν. Διατηρούνται στους -18 °C