VEGAN ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΠΕΝΝΕΣ & ΚΙΜΑ ΣΟΓΙΑΣ

Το σήμα κατατεθέν της ελληνικής κουζίνας. Mε αγνές πρώτες ύλες, πέννες  και κιμά σόγιας.

Οδηγίες παρασκευής:

Ψήνεται παγωμένο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 10’ περίπου.

Βάρος συσκευασίας: 600g, 1 τεμάχια

Συστατικά: Ζυμαρικά πέννες (60%), αλεύρι σίτου, σόγια (25%), φυτικό τυρί (νερό, καρυδέλαιο ραφινέ(23%), τροποποιημένο άμυλο πατάτας, άμυλο, τροποποιημένο άμυλο ταπιόκας, αλάτι, φυτικό άρωμα, συντηρητικό Ε 202, χρωστική Ε 160a) κρεμμύδι, πράσο, καρότο, ηλιέλαιο, ελαιόλαδο, νερό, σάλτσα τομάτας, μαϊντανός, σκόρδο, αλάτι, μαύρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, σέλινο.

Να μην επανακαταψύχεται αφού αποψυχθεί. Διατηρείται στους -18 °C