VEGAN ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΠΕΝΝΕΣ & ΚΙΜΑ ΣΟΓΙΑΣ

Το σήμα κατατεθέν της ελληνικής κουζίνας. Mε αγνές πρώτες ύλες, πέννες  και κιμά σόγιας.

Οδηγίες παρασκευής:

Αποψύχετε και ψήνετε σε  προθερμασμένο  φούρνο  στους  180 – 200 οC  για 15 λεπτά περίπου. Ο περιέκτης είναι κατάλληλος για το φούρνο.

Βάρος συσκευασίας: 600g, 1 τεμάχια

Συστατικά: Ζυμαρικά πέννες (40%), Σάλτσα σόγιας (40%) [σόγια, κρεμμύδι, πράσο, καρότο, ηλιέλαιο, ελαιόλαδο, νερό, τοματοπολτός, μαϊντανός, σκόρδο, αλάτι, μαύρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο], Μπεσαμέλ φυτική με αλεύρι σίτου (αναμεμειγμένη με τις πέννες), φυτικό τυρί [νερό, καρυδέλαιο ραφινέ (23%), τροποποιημένο άμυλο πατάτας, άμυλο, τροποποιημένο άμυλο ταπιόκας, αλάτι, φυτικό άρωμα, συντηρητικό εκχύλισμα ελιάς, χρωστική β -καροτένιο].

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, σέλινο.

Να μην επανακαταψύχεται αφού αποψυχθεί. Διατηρείται στους -18 °C

Συσκευασίες Retail:

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΒΑΡΟΣ(g))/ΣΥΣΚ

ΤΜΧ/ΣΥΣΚ

ΣΥΣΚ/ΚΙΒ

Π.146

600 e

1 τμχ/συσκ.

9 συσκ/κιβ

Συσκευασίες Food Service:

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΒΑΡΟΣ(g))/ΣΥΣΚ

ΣΥΣΚ/ΣΙΑ/ΚΙΒΩΤΙΟΥ

Π.131

600 e

9 τμχ/κιβ

9Χ1