ΦΑΛΑΦΕΛ VEGAN ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ

Λιβανέζικη συνταγή με αλεσμένα ρεβύθια,  κιουμέλ (αγριοκύμινο) & μυρωδικά.

Οδηγίες παρασκευής:

Τηγανίζετε παγωμένα σε προθερμασμένο λάδι στους 180 °C για 4’ περίπου.

Βάρος συσκευασίας: 420g, 12τεμάχια

Συστατικά: Ρεβύθι (75%), ρύζι, νερό, λάχανο, καρότο, πιπεριά, πράσο, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, σέλινο, τρίμα ψωμιού (αλεύρι σίτου, αλάτι, αντισυσσωματικός παράγοντας Ε 535, ρυθμιστής οξύτητας Ε 503-ii, χρωστική Ε 100), σόγια, νιφάδες πατάτας (πατάτα), σάλτσα σόγιας (αλεύρι  σίτου, νερό, φασόλια σόγιας, αλάτι, συντηρητικό Ε 202), αλεύρι σίτου, σκόρδο, μαϊντανός, κύμινο, κάρυ, αλάτι, μαύρο πιπέρι, δυόσμος. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι.

Να μην επανακαταψύχονται αφού αποψυχθούν. Διατηρούνται στους -18 °C

Παράγονται από την Νικολοπούλου Ελένη ΕΠΕ, Τηλ: 2105151082, Στυλιανού Γονατά 40, 12133 Περιστέρι