Vegan Pasticcio
VEGAN ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ
Το σήμα κατατεθέν της ελληνικής κουζίνας στη πιο νόστιμη και
vegan εκδοχή του. Αυτό το χορτοφαγικό Παστίτσιο με κιμά σόγιας θα σας
ξετρελάνει.
Οδηγίες παρασκευής:
Αφαιρείτε τη συσκευασία, αποψύχετε και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 200 οC για 15 λεπτά περίπου. Ο περιέκτης είναι κατάλληλος για το φούρνο.
Το προϊόν αφού αποψυχθεί μπορεί να συντηρηθεί στη ψύξη για 24 ώρες.
Συστατικά:
Ζυμαρικά πένες, σάλτσα vegan bolognese με σόγια και φακή, ανάμικτη φυτική μπεσαμέλ, αναπλήρωμα τυριού
Σόγια. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, σέλινο.
Να μην επανακαταψύχεται αφού αποψυχθεί. Διατηρείται στους -18 °C


Συσκευασίες Retail:
ΚΩΔΙΚΟΣ |
ΒΑΡΟΣ(g))/ΣΥΣΚ |
ΤΜΧ/ΣΥΣΚ |
ΣΥΣΚ/ΚΙΒ |
Π.146 |
600 e |
1 τμχ/συσκ. |
9 συσκ/κιβ |

Συσκευασίες Food Service:
ΚΩΔΙΚΟΣ |
ΒΑΡΟΣ(g))/ΣΥΣΚ |
ΣΥΣΚ/ΣΙΑ/ΚΙΒΩΤΙΟΥ |
|
Π.131 |
600 e |
9 τμχ/κιβ |
9Χ1 |