VEGAN ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ 

Το σήμα κατατεθέν της ελληνικής κουζίνας στη πιο νόστιμη και
vegan εκδοχή του. Αυτό το χορτοφαγικό Παστίτσιο με κιμά σόγιας θα σας
ξετρελάνει.

Οδηγίες παρασκευής:

Αφαιρείτε τη συσκευασία, αποψύχετε και ψήνετε σε  προθερμασμένο  φούρνο  στους  180 – 200 οC  για 15 λεπτά περίπου. Ο περιέκτης είναι κατάλληλος για το φούρνο.

Το προϊόν αφού αποψυχθεί μπορεί να συντηρηθεί στη ψύξη για 24 ώρες.

Συστατικά:

Ζυμαρικά πένες, σάλτσα vegan bolognese με σόγια και φακή, ανάμικτη φυτική μπεσαμέλ, αναπλήρωμα τυριού

Σόγια. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, σέλινο.

Να μην επανακαταψύχεται αφού αποψυχθεί. Διατηρείται στους -18 °C

Συσκευασίες Retail:

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΒΑΡΟΣ(g))/ΣΥΣΚ

ΤΜΧ/ΣΥΣΚ

ΣΥΣΚ/ΚΙΒ

Π.146

600 e

1 τμχ/συσκ.

9 συσκ/κιβ

Συσκευασίες Food Service:

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΒΑΡΟΣ(g))/ΣΥΣΚ

ΣΥΣΚ/ΣΙΑ/ΚΙΒΩΤΙΟΥ

Π.131

600 e

9 τμχ/κιβ

9Χ1