Τα Veganact είναι ελληνικά προϊόντα;

Ναι. Όλα τα προϊόντα Veganact παρασκευάζονται και συσκευάζονται στο εργαστήριο της «Ελένης Νικολοπούλου ΕΠΕ», ελληνική εταιρεία παρασκευής κατεψυγμένων τροφίμων, στο Περιστέρι Αττικής.

Είναι 100% φυτικά τα προϊόντα Veganact;

Ναι. Μετά από έρευνα για την ανάπτυξη των προϊόντων, συγκεντρώσαμε 100% φυτικές πρώτες ύλες για την παραγωγή τους, κάτι που το πιστοποιούμε έμπρακτα με την πιστοποίηση της “The Vegan Society” για όλα μας τα προϊόντα Veganact.

Η σόγια που χρησιμοποιείται είναι GMOfree;

Χρησιμοποιούμε φυσικά GMOfree σόγια με τα απαταίτητα πιστοποιητικά.

Είναι τα προϊόντα σας βιολογικά?

Τα προϊόντα μας δεν είναι βιολογικά προς το παρόν αλλά χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκες πρώτες ύλες για την παραγωγή τους.

Ναι αλλά, κατεψυγμένα;

Ναι! Η κατάψυξη είναι η πιο ήπια μορφή συντήρησης. Όπως αναφέρουμε παραπάνω τα προϊόντα μας παράγονται μόνο από φρέσκες και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Τα λαχανικά τεμαχίζονται και επεξεργάζονται φρέσκα την ημέρα παραγωγής και αφού το προϊόν πάρει την τελική του μορφή καταψύχεται στιγμιαία. Αυτό εξασφαλίζει στο πιάτο σας αναλοίωτα όλα τα θρεπτικά στοιχεία του προϊόντος όπως την ημέρα παραγωγής.

Ποιος είναι ο χρόνος ζωής των προϊόντων?

Τα προϊόντα μας διατηρούνται στην κατάψυξη για 14 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής τους.

Πρέπει να αποψυχθούν πριν μαγειρευτούν;

Όχι. Το αντίθετο, είναι καλό να μαγειρεύονται απευθείας από την κατάψυξη για να διατηρούν το σχήμα τους κατά το μαγείρεμα.

Πώς μαγειρεύονται τα Veganact;

Όλα τα προϊόντα αποδίδουν τη μέγιστη γεύση και εμφάνιση εφ’όσον τηγανιστούν σε καθαρό προθερμασμένο λάδι. Εναλλακτικά μπορούν να μαγειρευτούν και στο φούρνο αφού τα επαλείψουμε με λίγο λάδι.