Η εταιρεία μας

Η Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1989 με την ονομασία “TAKE – Eργαστήριο Τροφίμων”, παρασκευάζοντας πρωτοποριακές -για την εποχή εκείνη- συνταγές, με ερεθίσματα από την Ασιατική κουζίνα. Συγκεκριμένα, τα Spring Rolls, αποτέλεσαν συνώνυμο της TAKE τότε, και η αυθεντική καντονέζικη συνταγή τους, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα παραγωγής ήτανε το κλειδί που άνοιξε την αγορά των κατεψυγμένων τροφίμων για την εταιρεία μας. Από τότε, στην πορεία των 28 ετών της, η “Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ”, συνυφασμένη με την εγγύηση ποιότητας στο χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων, συνεχίζει να καινοτομεί και να δημιουργεί προϊόντα φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες.
Από τον Ιανουάριο του 2017, απαντά με ποικιλία, γεύση, ποιότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό στις διατροφικές απαιτήσεις της κοινωνίας εισάγοντας στην αγορά μια νέα σειρά vegan προϊόντων, τη “Veganact”, εγγεγραμμένα με την “The Vegan Society”.

Πιστοποιητικά ποιότητας

Η Εταιρεία TAKE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΠΕ αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η ασφάλεια των τροφίμων, εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων με βάση τα πρότυπα ISO 22000:2005 / IFS / BRC , αποσκοπώντας στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων στην παραγωγή των προϊόντων της. Προκειμένου η εταιρεία να είναι ταυτισμένη με την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, η πολιτική ποιότητας και ασφάλειας είναι σε πρώτη προτεραιότητα.