Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Nikolopoulou ξεκίνησε το 1989 παρασκευάζοντας πρωτοποριακή για την εποχή εκείνη συνταγή με ερεθίσματα από την Ασιατική κουζίνα. Συγκεκριμένα τα Spring Rolls τα οποία αποτέλεσαν συνώνυμο της εταιρείας και ήταν το κλειδί που άνοιξε την αγορά των κατεψυγμένων για την εταιρεία.

Η εταιρεία ακολουθεί το χρόνο με σεβασμό στον καταναλωτή παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, δημιουργεί προϊόντα καινοτομίας και ταυτίζεται με την φυτοφαγία.

Το 2016 η Nikolopoulou αποφάσισε να επενδύσει στην φυτοφαγία και τη vegan αγορά, προς τούτο ίδρυσε τη Veganact και συνεργάστηκε με τη Vegan society στο Λονδίνο δημιουργώντας 12 κωδικούς προϊόντων, που ήταν τα πρώτα πιστοποιημένα vegan γεύματα που κυκλοφόρησαν στην Ελληνική αγορά. Αναζητώντας το καλύτερο ξεκίνησε η συνεργασία μας με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Σχεδιάσαμε φυτοφαγικά προϊόντα προστιθέμενης αξίας βασιζόμενοι στην ανασύνθεση των τροφίμων και τη χρήση  πρώτων υλών Superfoods και δημιουργήσαμε φυτικά γεύματα με μειωμένα σάκχαρα, κορεσμένα λιπαρά που έχουν χαμηλή ενεργειακή αξία, αυξημένη περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες καθώς και αυξημένη πρωτεϊνική αξία με ποσοστά που φτάνουν το 15%.

Έτσι γεννήθηκε και η καινοτόμα σειρά Genius με τα vegan-meat free προϊόντα που μπήκε δυναμικά στο χώρο των κατεψυγμένων vegan γευμάτων κερδίζοντας ακόμα και τη διάκριση καινοτομίας στη διεθνή έκθεση SIAL MIDDLE EAST- ABU DHABI 2019.

Πιστοποιητικά ποιότητας

Η Εταιρεία TAKE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΠΕ αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η ασφάλεια των τροφίμων, εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων με βάση τα πρότυπα ISO 22000:2005 / IFS / BRC , αποσκοπώντας στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων στην παραγωγή των προϊόντων της. Προκειμένου η εταιρεία να είναι ταυτισμένη με την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, η πολιτική ποιότητας και ασφάλειας είναι σε πρώτη προτεραιότητα.