Καλλιεργούμε φυτικές συνήθειες κάνοντας τη διαφορά και αλλάζοντας νοοτροπία. Πολλές φορές είναι δύσκολο και άλλες φορές θα μας το κάνουν δύσκολο αλλά μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Ένα βήμα τη φορά. Για  ένα καθαρό, πράσινο περιβάλλον, γεμάτο υγεία. Για να υποστηρίξουμε τη βιοποικιλότητα και τη διατήρηση της. Όπως και την  αειφόρο ανάπτυξη που είναι αυτονόητη και ζωτικής σημασίας. Μαζί δημιουργούμε και παράγουμε, αλλά όχι εις βάρος του μέλλοντος. Είσαι μαζί μας;

Η εταιρεία Nikolopoulou ξεκίνησε το 1989 με τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων προσπαθώντας να δώσει αξία στους καρπούς της γης και να φέρει γεύσεις από διάφορες μεριές του πλανήτη. Πρώτος σταθμός στην  παραγωγή αποτέλεσαν τα Spring Rolls, τα οποία βασίζονται 100% στο πάντρεμα ποικιλίας λαχανικών, έγιναν συνώνυμο της εταιρείας και το κλειδί που άνοιξε την αγορά. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε κυρίως φυτικά προϊόντα αναζητώντας επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, ακατέργαστα υλικά γευστικής ωρίμανσης και τις καλύτερες ποικιλίες με οσφρητική μνήμη. 

Η εταιρεία μας έχει ως πρώτο στόχο την έρευνα και την καινοτομία, βασιζόμενη πάντα στις ισχυρές συνεργασίες όπως αυτή με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, την Vegan Society και άλλα ιδιωτικά ερευνητικά κέντρα, αλλά και στην αγάπη που  έχουμε για τη φυτοφαγία και τη νηστεία. 

 

Πιστοποιητικά ποιότητας

Η Εταιρεία  Nikolopoulou  αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η ασφάλεια των τροφίμων, εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων με βάση τα πρότυπα ISO 22000:2018 / IFS.