The Blog

- - in Συνταγές

Cordon Bleu με Ψητά Σπαράγγια και Σάλτσα από Κάσιους

Μερίδες 4

Υλικά

2 συσκευασίες Genius Cordon Bleu

Για τη σάλτσα από κάσιους

1 κούπα κάσιους ωμά και ανάλατα, μουλιασμένα για 2 ώρες σε καυτό νερό (ή τουλάχιστον 4 ώρες σε νερό βρύσης)

¾ κούπα γάλα βρώμης

¼ κούπα (4 κ.σ.) διατροφική μαγιά

2 κ.σ. χυμός λεμονιού φρέσκος

1 κ.σ. μουστάρδα απαλή

½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη

½ κ.γ. λευκό πιπέρι

¼ κ.γ. αλάτι

Για τα σπαράγγια

500 γρ σπαράγγια πράσινα, με κομμένη τη σκληρή βάση του κοτσανιού

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1/2 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση

Σουρώνουμε τα κάσιους και τα μεταφέρουμε σε δυνατό μπλέντερ ή μούλτι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει πηχτό αλλά απαλό. Αφήνουμε τη σάλτσα στην άκρη.

Βάζουμε τα σπαράγγια σε μια λαμαρίνα φούρνου, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το αλάτι. Ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C στον αέρα (200C αντιστάσεις) για 10 λεπτά ή μέχρι να τρυπιούνται εύκολα τα πιο χοντρά σημεία των σπαραγγιών.

Στο μεταξύ τηγανίζουμε τα Genius Cordon Bleu σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σερβίρουμε ζεστά με σπαράγγια και σάλτσα.

Σημειώσεις

Αν περισσέψει σάλτσα την φυλάμε στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο