Χορτοφαγική σαλάτα του Καίσαρα με τυροκροκέτες και φιλετίνια κοτόπουλο
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος μαγειρέματος: 20’
Μερίδες: 4 άτομα
Για τη σαλάτα
8 τυροκροκέτες
150 γρ. φιλετίνια chicken–free
1 ανάμεικτη σαλάτα από διάφορα μαρούλια
100 γρ. καλαμπόκι
20 ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Για το dressing
40 ml ελαιόλαδο
30 ml χυμό λεμονιού
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
80 γρ. Vegan μαγιονέζα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τις τυροκροκέτες και τα φιλετίνια σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις.
Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing και τα πολτοποιούμε για 2-3’.
Πλένουμε, στεγνώνουμε τη σαλάτα και τη βάζουμε σε μια σαλατιέρα, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τις τυροκροκέτες, τα φιλετίνια, το καλαμπόκι, περιχύνουμε με το dressing και σερβίρουμε.
Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε λίγη φρέσκια ρίγανη