The Blog

- - in Συνταγές

⏱️Χρόνος προετοιμασίας: 10’
?Χρόνος μαγειρέματος: 30’
?️Μερίδες: 4-6 άτομα ?Υλικά?
1 συσκευασία Τυροκροκέτες Veganact
➡️Για την pico de gallo
150 γρ. φρέσκο ανανά, ψιλοκομμένο
150 γρ. ντομάτα, ψιλοκομμένη
50 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
Χυμός από ένα μοσχολέμονο
Αλάτι
➡️Επιπλέον χρειαζόμαστε
6 τορτίγιες
1 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
Τριμμένο φυτικό τυρί (προαιρετικά) ?Εκτέλεση?
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την pico de gallo και την τοποθετούμε στο ψυγείο.
Ετοιμάζουμε τις Τυροκροκέτες Veganact, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και ζεσταίνουμε τις τορτίγιες σε καυτό, αντικολλητικό τηγάνι.
Γεμίζουμε κάθε τορτίγια με pico de gallo, Τυροκροκέτες, φέτες αβοκάντο, τσίλι και φυτικό τυρί.
Σερβίρουμε και απολαβάνουμε.
➡️Tip: Μπορούμε να προσθέσουμε φυτικό γιαούρτι

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο